Hirdetés

Joker a Föld legveszélyesebb bűnözője lesz

|

A bűn bohóchercege már nemcsak Gotham, hanem a világ számára is halálos fenyegetés.

Hirdetés

Izgalmas csavarokat hozott a Joker War képregényes történetszál. Sokak kedvenc bohóca ugyanis átvette az irányítást Bruce Wayne összes eszköze és erőforrása felett, amely lehetővé tette számára, hogy még nagyobb pusztítást végezzen Gothamben, a metropolist szó szerint háborús zónává változtatva.

Ennek következtében egyrészt Batman elveszítette a teljes vagyonát és immáron a menő cuccai nélkül kell helytállnia, sőt Bruce-nak a Wayne birtokról is ki kellett költöznie. Másrészt Jokerre is komoly hatással voltak az események, ugyanis a Föld legkeresettebb bűnözőjévé válva kell menekülnie, a nyomában pedig ott lohol a nyugdíjazás előtt álló Jim Gordon, aki egyszer és mindenkorra szeretne véget vetni a karakter ámokfutásának. 

Hirdetés

Csakhogy Gordon nincs egyedül ezzel a vágyával, ugyanis Jokerre fókuszáló új képregényfolyam leírása szerint vannak olyan titokzatos és halálos erők, amelyek szintén a bohócot szeretnék levadászni, és nem fogják hagyni, hogy a nyomozó lelassítsa vagy akadályozza őket.

A szimplán csak The Joker névre keresztelt képregénysorozatot James Tynion IV (Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles, Constantine: The Hellblazer) írja, a rajzokért pedig Guillem March (Gotham City Sirens, Harley Quinn's Greatest Hits) felel, és bár sokat egyelőre nem tudni róla, az biztos, hogy Bane és a DC Rebirthben bemutatkozott szupergonosz, Punchline is helyet kapnak benne: Íme az első borító: 

A havonta 40 oldalon megjelenő The Joker első száma várhatóan 2021. március 9-én kerül majd a boltokba és a digitális platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)