Hirdetés

Joker - új képeken Joaquin Phoenix karaktere

|

Civilben és beöltözve is láthatjuk a legújabb Jokert.

Hirdetés

Todd Phillips rendező legújabb filmjét, a képregényektől függetlenített Jokert szeptemberben mutatják be először a Toronto International Film Festivel keretein belül. Addig is néhány új fotókat osztottak meg a film címszereplőjéről.

Hirdetés

A Joaquin Phoenix által alakított Arthur Fleck rendkívül kifejező karakterét ezúttal egy városi buszon hétköznapi öltözékben, majd későbbi időpontokban arcfestés közben és teljes Joker-kosztümben láthatjuk.

A tiff jóvoltából pedig már az is kiderült, hogy a film teljes játékideje 122 perc lesz. A filmet várhatóan október elején láthatjuk először a hazai mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)