Hirdetés

Joker - minden idők legtöbb pénzt hozó R-besorolású filmje lett

|

Sikerült lenyomnia a Deadpool 2-t, még Ryan Reynolds is gratulált.

Hirdetés

Hatalmas siker a Joker, ezt talán az elmúlt hetek híreiből mindenki leszűrhette már. A napokban arról írtunk, hogy annyi profitot termelhet, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, de nem csak ennek örülhet a Warner Bros.

Hirdetés

A kimondottan felnőtteknek szóló, az amerikai besorolás szerinti R-kategóriájú filmek között eddig a Deadpool 2 volt a csúcstartó 785 millió dolláros bevételével, de a Joker ezt a maga 788,1 millió dollárjával túlszárnyalta - és még egy hónap sem telt el a premier óta. Az Egyesült Államokban 258,6 millió dollárt, világszerte 529,5 milliót hozott, viszont mindössze 62,5 millióba került elkészíteni, úgyhogy elég vastag rajta a haszon.

Ryan Reynolds az alábbi képpel gratulált, melyen a legtöbb bevételt termelő R-besorolású mozik főszereplőinek neve olvasható sorrendben: Deadpool 2 (és Deadpool), Mátrix - Újratöltve, Az, A passió, Logan (bár Wikipedia szerint a Logan jobban ment, mint Mel Gibson botrányfilmje), Másnaposok 2, A szürke ötven árnyalata és Ted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)