Hirdetés

Scorsese felügyelete alatt készül egy Joker eredetfilm, nem Jared Leto lesz a főszereplő

|

A DC világ egyik legtitokzatosabb főgonosza megkapja saját mozifilmjét, ami választ ad a kérdésre: mitől kattant be a Joker.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a DCEU egy újabb eredettörténetet kap, ami Jokerrel fog foglalkozni. A rajongók nem annyira örülnek, mivel ennek a karakternek a titokzatos múltja az egyik legnagyobb erőssége, de a Warner Bros.-t ez kevésbé érdekli.

A Joker filmet Todd Phillips rendezi majd, aki a Másnaposokért is felelt, a produceri székbe pedig Martin Scorsese ült be (nem mellesleg). Phillips egyébként a forgatókönyvírásba is besegít, ebben pedig Scott Silver lesz a társa, aki olyan filmeken dolgozott már, mint a 8 Mérföld, A harcos, és a The Finest Hour.

A színészi szereposztásról egyelőre nem tudunk sokat, azon kívül, hogy nem Jared Leto fogja játszani a főszerepet. Leto még mindig a hivatalos Jokere a DC filmes univerzumának, és fog szerepelni a Suicide Squad folytatásában és a Harley Quinn spin-offban is, de az eredetfilmből kimarad.

A sztori a tervek szerint az 1980-as évek elején játszódik majd, a főszerepet pedig egy Letonál fiatalabb színésznek szánják.

A projekt teljesen független a jelenlegi DCEU-tól, de akárhogy is, a karakter rajongói egyelőre vegyesen fogadták a hírt. Az tény, hogy egy eredettörténet elvesz a Joker misztikumból, de ha jól sikerül, akkor hozzá is adhat a karakterhez, szóval nehéz ezt így előre megítélni egy bejelentés alapján.

Nektek mi a véleményetek a projektről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)