Hirdetés

Joker - állítólag rosszul bánnak a statisztákkal

|

Nem engedik szünetre, órákra bezárják őket.

Hirdetés

Már javában készül a Todd Phillips rendezésében készülő Joker film, legutóbb már a címszereplőt alakító Joaquin Phoenixet is láthattuk egy rövid videó erejéig a bohócfestésben.

Hirdetés

Ezúttal viszont egy elég bizarr történet látott napvilágot a film forgatásával kapcsolatban. A TMZ beszámolói szerint a napokban a statisztákat nem engedték el szünetre az előírásoknak megfelelően, és több mint három órán keresztül bezárva tartották őket a brooklyni metróban. Mosdóba sem tudtak elmenni, így volt, aki jobb híján a kisebb dolgát a sínekre végezte.

Az egyik statiszta már panaszt tett a SAG-AFTRA amerikai szakszervezetnél, amely képviselője kiment a forgatási helyszínre megoldani az ügyet. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta az esetet, csak azt jelezte, hogy természetesen már vizsgálja a történteket.

A Joker forgatását egyébként szeptemberben kezdték New Yorkban, a  bemutató napja pedig várhatóan 2019. október 3. lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)