Hirdetés

Joker - látványos forgatási videón menekül a tébolyodott bohóc

|

Joker nagyon kihúzta valamivel a gyufát a rend éber őreinél, mi pedig egy forgatási videóval lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

Joaquin Phoenix versenyt futva menekül New York utcáin a legfrissebb forgatási videóban, mi pedig meg is nézhetjük ezt. Ettől persze még nem tudjuk, milyen lesz az új Joker mozi, de legalább a jelmezt illetően okosabbak lettünk egy kicsit.

Hirdetés

Kis híján felrobbant az internet, amikor kiderült, hogy Joaquin Phoenix alakítja majd Batman közkedvelt ősellenségét Joker önálló, egész estés filmjében. A közelgő produkció egy akciódus karakterdrámát ígér, ami bemutatja, hogyan válhat valaki Gotham legrettegettebb gonosztevőjévé.

A film forgatása jelenleg New Yorkban zajlik, az egyik jelenetbe pedig bele is nézhetnek most a rajongók:

A jelenetben Phoenixet láthatjuk, amint Joker bőrében igyekszik meglógni két nyomozó elől. Az egyik YouTube hozzászólást idézve Phoenix vagy Oscart fog kapni, vagy olimpiai érmet. A film nem csak az ördögi bohóc, de az ember a maszk mögött, Arthur Fleck történetét is elmeséli majd, aki képtelen volt beilleszkedni a társadalomba.

Mit gondoltok, sikeres lesz Joker önálló filmje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)