Hirdetés

Igazi színészlegenda lehet a következő Joker

|

Martin Scorsese Joker filmje kapcsán eddig Leonardo DiCaprio neve merült fel leginkább, most azonban egy hasonlóan népszerű színészóriás került szóba.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy a bukdácsoló DC-moziuniverzum filmek mellett a Warner Bros. mellékszálakat is el akar indítani. Az első ilyen, a korábbi moziktól független film a Joker eredettörténet lehet, amelynek Martin Scorsese lesz a producere. Eddig viszonylag keveset tudunk a filmről azon kívül, hogy nem kapcsolódik a korábbi DC adaptációkhoz, ezért például biztosan nem Jared Lato alakítja a címszereplőt.

Hirdetés

A Variety információi alapján azonban akad egy komoly jelentkező Joker szerepére. Ha minden igaz, akkor háromszor Oscar-díjra jelölt Joaquin Phoenix tárgyal jelenleg a stúdióval. A Todd Philips rendezésében készülő, sötét hangulatú, és a '80-as években játszódó Joker film körül felpörögtek a dolgok, elvileg már csak a stúdió végső döntése kell ahhoz, hogy Phoenix aláírhasson a bűn hercegének szerepére. A forgatókönyvéért szintén Philips felel, Scott Silver segítségével. 

Lelkes művészek már el is képzelték, hogyan festene Joaquin Phoenix Jokerként:

Ti örülnétek, ha tényleg ő kapná meg a készülő Joker eredetfilm címszerepét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)