Hirdetés

Joaquin Phoenix egy korábbi Jokernek köszönte meg legújabb díját

|

A Joker főszereplője továbbra is tarol az idei díjszezonban, legutóbbi elismeréséhez kapcsolódó köszönőbeszédében pedig Heath Ledgert is megemlítette.

Hirdetés

Kapaszkodjatok meg, Joaquin Phoenix ismét a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrocskával a kezében távozott egy díjátadóról. Ezúttal épp a 2020-as SAG Awardson diadalmaskodott, ahol egy igazán emlékezetes beszéddel köszönte meg ezt az elismerést. 

Hirdetés

Köszönőbeszédében ugyanis először szépen sorban méltatta az összes többi jelöltet: nem győzte dicsérni Leonardo DiCapriót és Christian Bale-t (utóbbi esetében viccesen kifejezte azon vágyát, hogy Bale legalább egy rossz filmet is csinálhatna már ebben az életben), de Adam Driver és Taron Edgerton esetében is hangsúlyozta, nagyon várja, hogy újabb filmekben láthassa ezt a két fiatal tehetséget. Az igazi nagy dobást viszont kétségtelenül beszéde végére hagyta, mondandóját ugyanis azzal zárta, hogy megköszönte a díjat kedvenc színészének, Heath Ledgernek is. 

Nem véletlen, hogy pont rá tért ki a beszéde végén, hiszen egyrészt köztudottan remek barátságot ápoltak, másfelől pedig a 2008-ban elhunyt Ledger szintén Joker eljátszásáért kapott egy halom díjat, köztük a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscart is. Eddig is imádtuk Joaquin Phoenixet, de ha lehet, most még jobban a szívünkbe zártuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)