Hirdetés

Joker - ideiglenesen be kellett zárni egy kaliforniai mozit, mert veszélybe került a film miatt

|

Furcsa eset történt egy amerikai városban, amit a jelek szerint a DC legújabb filmje okozott.

Hirdetés

A nemrég debütált Joker egyáltalán nem egy megszokott szuperhősös alkotás lett, és alaposan sikerült is megosztania a filmkedvelőket világszerte. Sőt, most már ott tart a dolog, hogy valódi vészhelyzet is történt a film miatt.

Hirdetés

A Kalifornia államban lévő Huntington Beach városában csütörtök éjszaka be kellett zárni egy mozit, mivel a rendőrség egy komoly veszélyről szóló bejelentést kapott. Miután a hatóságok kiérkeztek a helyszínre, és lefolytatták a nyomozást, a mozi vezetői úgy döntöttek, törlik a film maradék két vetítését, és elővigyázatosságból be is zárták a helyet. Az nem derült ki, pontosan mi okozta a riadalmat, viszont másnap már gond nélkül kinyithatott Century Huntington Beach and XD, és visszatért minden a normál kerékvágásba.

A rendőrség tovább vizsgálja az ügyet, de sajnos részleteket még mindig nem árult el. Viszont közleményük szerint a hétvége folyamán járőrök figyelik majd a környéket, valószínűleg a további kellemetlenségek elkerülése végett.

Ti láttátok már a Jokert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)