Hirdetés

Ősztől forgatják az önálló Joker-filmet

|

Hiába az Öngyilkos osztag és Jared Leto bukása, a Warner nem adja fel a karaktert.

Hirdetés

Batman ikonikus ellenfele hamarosan saját filmet kap, Joaquin Phoenix is esélyes a szerepre.

Hirdetés

Ugyan a Jared Leto által alakított Joker merőben más volt, mint a korábbiak, Heath Ledgerrel ellentétben a közönségnek nagyon nem jött be az Öngyilkos osztag önjelölt bűnhercege. Nos, a beteg viccek mestere hamarosan saját filmet kap, ami a karakter előéletét dolgozza majd fel. A rendezői székben a Másnaposok rendezője, Todd Phillips ül, de a fantasztikus életművel rendelkező direktor, Martin Scorsese is producerként tevékenykedik majd a film körül.

A film, ha minden igaz, a már eddig felállított DC filmes univerzumtól függetlenül mesél majd történetet, így talán nagyobb szabadságot kaphatnak a készítők Joker karakterének kibontására. Hovatovább, a Warner Brothers egy különálló univerzum elindítását tervezi az előzményfilmmel, ami számos másik projektet is magába foglalhat a jövőben. Egyes értesülések szerint mindez 'DC Dark' vagy 'DC Black' névjegy alatt futhat.

Érdekes lehet, hogy a szóban forgó film költségvetése jóval alacsonyabb lesz, mint egy átlagos képregényfilm esetében, nagyjából 55 millió dolláros büdzsére gondoljunk. Nyilván ebben az is benne van, hogy a Warner nem akar még egy pofára esést, viszont ne felejtsük, hogy a Fox is hasonlót lépett a Deadpoollal, ami az R-es besorolással együtt is hatalmas siker volt. Joaquin Phoenixet rebesgetik a főszerepre, ami azért lenne váratlan kissé, mert az elismert színész számos korábbi képregényfilmes megkeresést visszautasított már. Ha esetleg Howard kérésére meggondolná magát, az nem lenne egy rossz előjel.

Ti kíváncsiak vagytok Joker előéletére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)