Hirdetés

Robert De Niro is csatlakozhat a Joker-film stábjához

|

A DC nagy erőkkel tervezett eredettörténetéhez nagyon szeretnék megszerezni a színészlegendát.

Hirdetés

A Warner Bros. már korábban megerősítette, hogy várhatóan ősztől forgatják majd az önálló Joker-filmet. Todd Philips rendezői és Martin Scorsese producere pozíciója mellé Joaquin Phoenixet tervezik a főszerepre, de már egy mellékszerepre is kinéztek egy nagy nevet.

Hirdetés

Egyes források szerint a Warner Bros. egy 65-75 éves, Murray Franklin nevű figurát terveznek erős mellékszereplőnek, a karakter megszemélyesítésére pedig nem más, mint Robert De Niro a stúdió célpontja.

Meglepő választás lehet, mert De Niro jellemzően nem olyan színész, aki szuperhősös filmekkel foglalkozik, de mivel jó viszonyt ápol Scorsesével, akár reális lehet az elképzelés.

Mit gondoltok, sokat tudni dobni a Joker-filmen Robert De Niro jelenléte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)