Hirdetés

Jöhet a Joker 2? Joaquin Phoenix és Todd Phillips is nyitott a folytatásra

|

Ha a stúdió és a nézők is úgy döntenek, akkor egy folytatás is elképzelhető az Arthur Fleck-féle Jokerhez.

Hirdetés

Minden elvárást felülmúlóan jól teljesít a Joker a mozikban, ami nem is véletlen, hiszen egy pazar rendezés és egy kiemelkedő színészi játék támogatja meg a képregényekhez csak néhány szálon kapcsolódó eredetsztorit. Joaquin Phoenix és Todd Phillips is nyitottak lennének a folytatásra, ha a stúdió zöld utat ad, annak ellenére, hogy korábban mindenki azt hangsúlyozta: egyedi és egyszeri filmről van szó.

Hirdetés

A Joker zsenialitása abban rejlik, hogy alsó hangon is legalább két módon értelmezhető (ha kíváncsiak vagytok, hogy mi mit gondolunk, akkor erre tessék) és akár egy jövőbeni folytatásnak is nyitva hagyja a kaput (szerintünk egyébként teljesen feleslegesen). Todd Phillips elmondta, hogy ő igazából bármin szívesen dolgozna együtt a Jokert alakító Joaquin Phoenixszel, mivel korunk egyik legzseniálisabb színészének tartja, amivel egy ilyen alakítás után kevesen szállnának vitába.

Phoenix eleinte semlegesen fogadta a karaktert, azonban mostanra úgy gondolja, hogy megkapta az álomszerepet, és folyton ezen jár az esze. Ő is úgy látja, hogy Phillipsszel még bőven tartogathat gyümölcsöző együttműködést a jövő, sőt azt sem tartja kizártnak, hogy köztük lehet egy Joker is, ha találnak olyan történetet hozzá, amit érdemes lehet elmesélni. 

Kérdés, hogy ebben a történetben Batman is helyet kapna-e. Mit gondoltok, mi lenne a jó irány? Vagy jobb lenne így hagyni az egész sztorit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)