Hirdetés

A Joker rendezője elmondta, hogy mi lett Sophie sorsa

|

A sztorinak egy nagyon drámai és ijesztő pontja sokak szerint kérdéses volt, így a Joker film rendezője, Todd Phillips beugrott, hogy tisztázza a dolgot.

Hirdetés

Az alábbi bekezdésekben a Joker sztorijának egy fontos pontjáról, illetve fordulatáról fogunk beszélni, így aki még nem látta a filmet, az értelemszerűen most ne olvasson tovább. A rendező, Todd Phillips ugyanis állást foglalt egy eddig nem tisztázott kérdésben, ne lőjétek le magatoknak a dolgot, ha szeretnétek teljes érzelmi bevonódással átélni Arthur történetét és átalakulását.

Hirdetés

Az egyik fontos része volt a Jokernek, a főszereplő és szomszédja, Sophie kapcsolata, amiről aztán később kiderült, hogy az egész csak Arthur fejében létezett. Amikor "hősünk" kényelembe helyezte magát a hölgy lakásában, és megtörtént a leleplező konfrontáció a film egy pontján, akkor a legfontosabb kérdés nyitott maradt, és a rajongók azóta azon veszekednek, hogy most akkor Arthur megölte-e Sophie-t vagy sem.

Todd Phillips közbelépett és félreérthetetlenül kijelentette, hogy Joker nem ölte meg a lányt.

"A legtöbb néző, akivel beszéltem azt mondta, hogy szerinte nem ölte meg a lányt. Ők értették, hogy Arthur csak olyan embereket öl meg, akik valami rosszat tettek ellene. Sophie-nak semmi köze sem volt az egészhez. A legtöbben értették, hogy Joker követ bizonyos szabályokat, és persze hogy nem fogja megölni a szerencsétlen szomszéd lányt."

Phillips eredetileg azt tervezte, hogy láthatjuk majd Sophie-t, ahogy nézi Arthur interjúját Murray Franklinnel, ami a filmben is megerősítette volna a karakter sorsát, de mivel több kérdés is nyitva maradt, talán szerencsésebb volt ezt is így hagyni. Mindenesetre így már tiszta a kép, ha esetleg ezen merengtetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)