Hirdetés

Joker tényleg más nőkkel próbálhatta meg helyettesíteni Harley Quinnt a Suicide Squad filmben

|

Érdekes teóriával állt elő egy rajongó, amit gyakorlatilag még a film rendezője is megerősített.

Hirdetés

Nem aratott túl nagy sikert a 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag című film, amiben Jared Leto alakította Batman nemezisét, Jokert. Habár sokaknak nem tetszett, ahogy a színész életre keltette Gotham gonosztevőjét, azért a jelek szerint még mindig akadnak olyanok, akik foglalkoznak a karakterrel.

Hirdetés

A film cselekménye során Joker körül több alkalommal is feltűnik egy-egy piros ruhás nő, ami önmagában talán még nem túl érdekes, ám egy rajongó úgy véli, hogy megvan az oka ennek. ColdBloodedJoke elmélete szerint ugyanis Joker ezekkel a nőkkel igyekszik helyettesíteni az elrabolt Harley Quinnt, de amikor rájön, hogy ez nem igazán működik, akkor szimplán megöli őket.

Elég durva elmélet ez, viszont nem teljesen alaptalan, mivel a The New Batman Adventures animációs sorozat egyik epizódjában Joker valóban felbérel egy nőt, aki hasonlít Harley Quinnre, ám aztán kiderül, hogy ez mégsem teljesen igaz és majdnem végez is vele. A jelek szerint pedig igaza is lehet ColdBloodedJoke-nak, mivel a Suicide Squadot rendező David Ayer szerint sem hamis az elmélet.

Nektek feltűntek a piros ruhás nők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)