Hirdetés

Beteg trailerrel mutatkozott be az új Joker mozi

|

A Joaquin Phoenix főszereplésével készülő filmet októbertől vetítik majd a mozik.

Hirdetés

Jared Leto Jokere nem volt hosszú életű, az Öngyilkos Osztagban látott tetovált gonosztevővel a jelek szerint egyszer és mindenkorra szakított a DC, hogy helyét egy klasszikusabb bohóc vegye át.

Hirdetés

Bele sem merek gondolni, mennyi áldozatot követel meg egy ilyen szerep a színésztől, mindenesetre az alábbi trailer alapján úgy tűnik, hogy Joaquin Phoenix eléggé átadta magát a szerepnek. A történet szerint az egyszeri stand up humoristából a mentális betegségeknek köszönhetően bekattanó karakter a '80-as évek Gotham City-jének életét keseríti majd meg.

Ez a karakter soha nem fog találkozni Jason Momoa Aquamanével vagy épp a most érkező Shazammal, ugyanis a film egy alternatív univerzumban játszódik, szakítva a DC jelenlegi filmes vonalával.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)