Hirdetés

Joker új barátnője meglehetősen féltékeny Harley Quinnre

|

A hamarosan elstartoló Joker War történetszálban számíthatunk egy látványos Punchline vs. Harley Quinn bunyóra is.

Hirdetés

Joker új kedvese, Punchline annyira népszerű lett a DC Comics-rajongói körében, hogy többször is újra kellett nyomni azt a füzetet, amelyben először felbukkant - az első kiadásokért pedig már tetemes összegeket adnak az eBay-en. Természetesen Punchline fontos szerephez jut a hamarosan induló új, nagyszabású sztoriban, a Joker Warban is, eredettörténetére pedig a júniusban megjelenő The Joker 80th Anniversary 100-Page Super Spectacular nevezetű kiadványban számíthatunk. Most a Batman 93. számának előzetes oldalaiból ráadásul az is kiderül, hogy a közeljövőben Punchline és Joker exe, Harley Quinn is szembekerülhet egymással. 

Hirdetés

Már egy ideje a levegőben lóg ez az összecsapás, a nemrég közzétett oldalak pedig némiképp konkretizálták is a dolgot. Punchline szemmel láthatóan piszkosul féltékeny Harley Quinnre, és és eltökélt szándéka, hogy leszámoljon Joker előző barátnőjével. A szóban forgó oldalakon (amelyek a DC Comics hivatalos Instagram oldalára kerültek ki) az látható, ahogy Punchline meglátogatja Joker egyik régi rejtekhelyét, ahol ott hever Harley Quinn egy halom régi cucca is. Joker egyik bohóca, Reggie ekkor megjegyezte, mennyire hiányzik neki Harley, Punchline pedig erre válaszul gyakorlatilag kivégezte a fickót, majd felgyújtotta az egész kócerájt, és elindult, feltehetően azért, hogy egyszer s mindenkorra végezzen Harley Quinn-nel.

Az alábbi galériában megtaláljátok a közzétett képkockákat. 

A Joker War fő történetszála a Batman képregénysorozat 95. és 100. száma között fog lepörögni, de a mellékágak a Nightwing, Detective Comics, Batgirl, Harley Quinn, Catwoman, Red Hood: Outlaw füzetekben és a Batman: The Joker War Zone különkiadásban bontakoznak ki teljesen. A Batman 95. száma július 21-én kerül fel az amerikai képregényboltok polcaira - eredetileg május 20-án jelent volna meg, de a koronavírusjárvány miatt el kellett halasztani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)