Hirdetés

Jól halad a Black Adam forgatása, Doctor Fate-ről is kiderült egy érdekesség

|

Lesz valami közös Ryan Reynolds Zöld Lámpásában és Pierce Brosnan karakterében.

Hirdetés

Javában zajlanak az egyik következő DC film, a Black Adam munkálatai, amelynek címszereplője a közkedvelt Dwayne "The Rock" Johnson lesz. A színész Instagramon osztotta meg nemrég, hogy milyen étkezéssel tartja formában magát és azt is elárulta, hogy a forgatás utolsó három hetébe léptek, így ha csak nem történik hirtelen valami kellemetlenség, akkor a rajongók megnyugodhatnak: a produkciót sikerül befejezniük és következhet az utómunka fázis.

Erre pedig szükség is lesz, no nem a Szikla miatt: edzője szerint a színész annyira ki van pattintva, hogy nem kellett a szokványos párnázatokat, vagyis a kamuizmokat belevarrni a jelmezébe.

Hirdetés

Más a helyzet viszont a Pierce Brosnan által alakított misztikus Doctor Fate-tel, aki az Amerikai Igazság Szövetsége tagjaként fog felbukkanni a filmben. De nem a szokásos módon: Brosnan a People-nek adott interjújában árulta el, hogy egy motion-capture ruhát kellett viselnie a forgatáson, ami újfajta színészi kihívások elé állították. De szerencsére a színházban nevelkedett, így tudja, hogyan bújjon harisnyába - tette hozzá viccelődve.

Ez a megoldás nem újdonság a filmiparban, korábban Pókembernél és Vasembernél is alkalmazták már, vagy akár a Zöld Lámpást is említhetnénk a DC-nél maradva. Egy mágiával, illúziókkal, asztrális kivetüléssel és hasonló képességekkel rendelkező karakternél azért ez a trükk nem nagy meglepetés, nemde?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jaume Collet-Serra (Az árva, Ismeretlen férfi, A zátony) rendezése a jelenlegi tervek szerint 2022. július 29-én fog mozikba kerülni, Johnson és Brosnan mellett pedig benne lesz még Noah Centineo (Atom Smasher), Aldis Hodge (Hawkman) és Quintessa Swindell (Cyclone) is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)