Hirdetés

Jól teljesít a Morbius a mozikban

|

A film nyitóhétvégéjén tartolt az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a kritikusok egyöntetű véleménye szerint botrányosan rossz lett a Morbius, a nézők nem tántorodtak el, és premierje hétvégéjén is rengetegen váltottak rá jegyet mind az Egyesült Államokban, mind a világ más pontjain.

Variety beszámolója alapján a film az USA legnézettebbje lett a hétvégén, 39,1 millió dollárt szedett össze jegybevételekből, a nemzetközi piacon pedig további 44,9 milliót sikerült begyűjtenie. Ez összesen 84 millió, és mivel 75 millió dollárból készült el, a gyártási költséget jó eséllyel vissza fogja hozni, de az még kérdés, hogy a marketingre mennyit szántak.

Hirdetés

Ugyanakkor a Sony más szuperhősös filmjei sokkal jobban teljesítettek: a Pókember: Nincs hazaút 260 millióval, a Venom 2 90 millióval nyitott.

A hétvégén egyébként az USA-ban az egy hete debütált The Lost City lett a második, és a The Batman a harmadik. Várhatóan az április 8-án bemutatkozó Sonic, a sündisznó 2 és az április 15-én érkező Legendás Állatok: Dumbledore titkai is szép számokat fog hozni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)