Hirdetés

Napi büntetés: valahogy így festene egy programozásról szóló anime

|

Minden apró részlet megvan ebben a rövid videóban, ami az animékre jellemző.

Hirdetés

A Joma Tech YouTube-csatornán bukkantam rá erre a videóra (na jó, egészen pontosan egy pajtásom mutatta nekem), ami annyira zseniális, hogy mindenképp meg akartam osztani veletek. Még akkor is tökéletesen érthető a lényeg, ha hozzám hasonlóan semmit érdemlegeset nem tudtok a programozásról - az mondjuk szomorú, hogy a gimnáziumban én egyébként tanultam programozni, de ez egy teljesen más történet. 

Hirdetés

Kanyarodjunk is vissza gyorsan a szóban forgó videóhoz. Ahogy az alig három és fél perces anyag címe (If Programming Was An Anime) is sejteti, itt bizony arról lesz szó, hogyan nézne ki a programozók mindennapi élete, ha egy animébe csöppennének. Van itt minden, ami megszokott egy japán animációs sorozatban: főhősünk elé komoly kihívást állítanak, amit először úgy tűnik, simán teljesíteni tud, de aztán csak beletörik a bicskája, míg végül feltűnik egy végtelenül menő mester, aki megtanítja a főszereplőnek a megoldáshoz szükséges technikát. Kár is szaporítani a szavakat, bökjetek rá gyorsan a nagy Play gombra, rögtön egyértelmű lesz minden. 

Ti milyen más szakmáknak néznétek meg szívesen az anime változatát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)