Hirdetés

Jön a John Wick 5, rögtön a negyedik film után kezdik forgatni

|

Úgy néz ki, hogy Keanu Reeves mostanában nem fog szabadságra menni, a John Wick szériával is lesz dolga bőven.

Hirdetés

A Lionsgate megerősítette, hogy már készül a John Wick 5, és rögtön a John Wick 4 után kezdik majd forgatni. Az utóbbi eredetileg 2021-ben került volna a mozikba, de mivel a koronavírus gyakorlatilag szétverte az összes stúdió premierbeosztását, így ezt is el kellett tolni egy évvel. A következő film 2022. május 27-én kerülhet mozikba.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Lionsgate befektetői tájékoztatóján a cég igazgatója, John Feltheimer a következőt nyilatkozta:

"Éppen a John Wick akció franchise következő két részének forgatókönyvén dolgozunk, melyek közül a negyedik rész 2022-ben fog a mozikba kerülni. Reményeink szerint mind a John Wick 4-et és 5-öt leforgathatjuk majd, amikor Keanu elérhetővé válik a jövő év elején."

Sajnos még jó sokat kell várnunk majd a negyedik felvonás premierjére, de azt legalább valószínűleg relatív hamar követheti majd az ötödik film is, szóval a John Wick rajongók bizalommal telve tekinthetnek legalább a széria jövőjére. Már csak azért is, mert tévés adaptációra is érdemes várni ugyebár The Continental címmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)