Hirdetés

Jön a MacGyver reboot!

|

Mindannyiunk kedvenc titkos ügynöke - aki egy botból és egy taknyos zsepiből is tudott atombombát készíteni - hamarosan visszatér a képernyőkre.

Hirdetés

Bevallom őszintén, már csak emlékfoszlányaim vannak a MacGyverből, de határozottal emlékszem néhány elmebeteg ötletre, na meg arra, mennyi dolgot szedtem szét otthon, hogy márpedig én most ebből csinálok valamit. Természetesen a szüleim legnagyobb örömére.

A CBS most bejelentette, hogy a Richard Dean Anderson által alakított karakter hamarosan újra képernyőkre kerül majd. A sorozat mögött az eredeti producer, Henry Winkler valamint az NCIS: LA vezető producere, R. Scott Gemill állnak, a rendezői székbe pedig James Wan ülhetett be. Wan már korábban is akart egy különálló filmet, ám akkor sajnos meghiúsult a dolog.

A Deadline értesülései szerint a reboot az eredeti széria előtt 10 évvel, MacGyver huszas éveiben játszódik majd, így arra is fény derülhet, hogyan tanulta meg a karakter mindazt, amit a '80-as évek végén forgatott sorozatban láthattunk tőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)