Hirdetés

Jön a Mighty Nein animációs sorozat a Critical Role második kampánya alapján

|

A Critical Role animációs univerzum tovább bővül egy második szériával, ami egyébként egy többéves szerződés része.

Hirdetés

Az Amazon Prime egyik legsikeresebb terméke lett a The Legend of Vox Machina sorozat, ami a Dungeons & Dragons streamjeiről ismert Critical Role csapatának első kampányára épül. A második évad épphogy csak elindult, de már a harmadik szezon érkezése is biztos.

Miközben Mercer és a haverok a sikerre koccintottak az Amazon előállt egy új szerződéssel. A két fél aláírt egy több évre szóló megállapodást, miszerint minden széria vagy filmpremier az Amazon égisze alá fog tartozni.

Hirdetés

A megegyezés gyümölcsét tegnap este már be is jelentették: közeleg a Mighty Nein, a Critical Role második kampányának animációs megvalósítása. A csapat eddigi három nagy hadjáratából kettőt már biztosan látni fogunk a streaming szolgáltató felhozatalában.

Egy aranyos kis teasert is kaptunk, ami a rajongókat egy kicsit meg is ríkathatja:

A Mighty Nein premierjének dátuma még nem ismert, de addig is,  amíg az elérkezik, a Prime Video oldalán követhetjük a Vox Machina csapatának új kalandjait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)