Hirdetés

Jön a WandaVision spin-off Kathryn Hahn főszereplésével

|

Agatha még nem végzett, és hamarosan vissza is térhet a Disney+-ra.

Hirdetés

Ugyan Wanda és Vision külön utakon folytatják tovább, és a Skarlát Boszorkánynak meglesz a maga szerepe a Doctor Strange 2-ben, Agatha Harkness sem fog tétlenkedni. Kathryn Hahn úgy élte a szerepet, mint eddig semmit soha, ez láthatóan megmozgatta a Marvel Studios döntéshozóit is.

A Variety jelentése szerint a Disney és a Marvel csapatai éppen arra készülnek, hogy beindítsák Agatha saját spin-offjának munkálatait. A hír annyira nem meglepő, tekintettel arra, hogy a színésznő nagyon lelkesnek tűnt a szerepe kapcsán.

Hirdetés

A New York Times még márciusban kérdezgette arról, hogy lesz-e valamilyen folytatása Agatha történetének, és Hahn már akkor is úgy beszélt, mint aki bármikor készen állna a boszorkánykalandok folytatására.

"Nem tudok semmit, nagyon szorosan őrzik a titkokat. De én szeretném. Sikerült belekóstolnom a dologba, és úgy vegyok vele, hogy nagyon, nagyon imádom."

A Variety információ szerint az Agatha spin-off egy sötét komédia lesz, de ennél többet nem tudni a projektről. Reméljük, hogy a Disney hamar rápörög a dologra, mert igazán kellene már valami, ami kiszedi a füleinkből az Agatha All Alongot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)