Hirdetés

Jön az élőszereplős Voltron, ölre mennek érte a stúdiók

|

A Warner Bros., a Universal, de még a nagy streaming szolgáltatók is bejelentkeztek a Voltron produkcióra.

Hirdetés

Pörögnek a licitek a Voltron rajzfilm élőszereplős megvalósításáért a The Hollywood Reporter jelentése szerint. A filmes szaklap tudni véli, hogy jelenleg hat vagy hét nagyobb cég szeretné magának megkaparintani a jogokat, és ha minden terv szerint alakul, akkor talán már a hétvégére is is derül, ki a győztes.

A résztvevők teljes listája nem nyilvános, de az már kiderült, hogy a Warner Bros., a Universal és az Amazon is köztük van. A legérdekesebb a dologban, hogy a Voltron: Legendary Defendert terjesztő Netflix nem állt be a licitálók sorába.

Hirdetés

A projektet egyébként az a Rawson Marshall Thurber rendezi, aki a Netflix Különösen veszélyes bűnözők című filmjéért is felelt. A forgatókönyvírásból is kiveszi a részét, de ebben Ellen Shanman is kisegíti, aki korábban megírta a Crave for Universal adaptációját, és a Ruby sorozatot.

A licitálás egyébként már konkrét sztoritervezetek alapján történik, így ha véget ér a harc, akkor valószínűleg hamar beindulhat majd a produkció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)