Hirdetés

Jön Az Esernyő Akadémia harmadik évada

|

Megint közeledik a világvége, de még sokat kell várnunk rá.

Hirdetés

A Hargreeves család újra összeáll a The Umbrella Academy következő szezonjában. A Netflix hivatalosan is bejelentette a folytatást, és az örömhírt, miszerint Ellen Page, Tom Hopper, David Casañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, és Justin H. Min mind visszatérnek Ritu Aryával és Colm Feoréval együtt.

Hirdetés

Az itthon Az Esernyő Akadémia címmel futó sorozatot Gerard Way képregénye ihlette, így a showrunner, Steve Blackman felkeresete Wayt a folytatás ötletével, és úgy tűnik, hogy egy rugóra jár az agyuk. A második apokalipszis megakadályozása után hazatérő testvérek hamar ráeszmélnek, hogy a '60-as években tett látogatásuknak komoly következményei lettek, és ezzel kell majd megbirkózniuk. Way is valami hasonlót tervezett volna következő sztorinak.

A harmadik évad 10 darab 1 órás epizódból áll majd, és februárban fogják elkezdeni a forgatást. Premierdátum még nincs, de manapság az ilyesmi egyébként is gyorsan változik. Reméljük azért, hogy még 1-2 éven belül láthatjuk a srácokat akcióban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)