Hirdetés

Jon Favreau elmondta, lehet-e még bébi Yodának hívni a Star Wars: The Mandalorian cuki erőhasználóját

|

A The Mandalorian showrunnere szerint sokszor még ők is így hívják az közönségkedvenc karaktert, tehát ezt a rajongóktól sem veszik rossz néven.

Hirdetés

Lezárult a The Mandalorian 2. évada (amiről már mi is elmondtuk a véleményünket) és melynek vége felé Din Djarin és a gyermek története izgalmas fordulatokat vettek. A második évadban már sokkal bőkezűbben bántak az infókkal az alkotók, így a korábban csak bébi Yodaként emlegetett karakter neve is kiderült.

Kisebb spoilerek következnek a második évad cselekményéből, így aki nem szeretné elrontani magának az élményt, az keressen más olvasnivaló után. 

Hirdetés

Az Episode 13: The Jedi című részben, több izgalmas dolognak is szemtanúi lehettünk. Egyrészt először láthattuk Ahsoka Tanót élőszereplős formában, Rosario Dawson alakításában. Ő volt az első erőhasználó, aki a The Mandalorian eseményei során kapcsolatba került a gyermekkel, és tőle tudhattuk meg azt is, hogy a kis, zöld lényt Grogunak hívják (no meg egy csomó más érdekes dolgot).

Persze a közönség már eléggé hozzászokott a bébi Yoda névhez, így nem megy egyik hétről a másikra az átállás. Most Jon Favreau beszélt arról, hogyan viszonyulnak az új elnevezéshez:

"Már nagyon korán beleírtam a forgatókönyvbe, és most végre felfedhettük a sorozatban. De persze mindenki bébi Yodaként ismeri Grogut. Ami egyébként részünkről rendben van."

Azt is elárulta, hogy sokszor ők maguk is bébi Yodaként szólítják a csöppséget a forgatásokon. Valószínűleg még sok idő telik el, mire hozzászokunk a karakter valódi nevéhez, de a jelek szerint ez maguknak az alkotóknak sem ment még teljesen, szóval senki ne érezzen lelkiismeretfurdalást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)