Hirdetés

Jön még egy Halálos iramban film, méghozzá női főszereplővel

|

Az lehet, hogy Vin Diesel családja nyugdíjba vonul, de a Fast & Furious franchise még sokáig velünk lesz.

Hirdetés

Alighanem nagyítóval kellene keresni a Halálos iramban szériától extázisba jövő filmesztétákat, de függetlenül attól, hogy ki mit gondol a produkciókról, jegyeladásokban mérhető sikerüket senki sem vonhatja kétségbe: a Hobbs & Shaw spin-offal együtt tíz filmből kettő is átlépte az egymilliárd dolláros mérföldkövet, mi több, a hetedik benézett másfél milliárd fölé is.

Ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy hiába ér (állítólag) véget a tervezett tizedik és tizenegyedik résszel a széria fősodra, jönnek még további oldalhajtások, mint a Dwayne Johnson és Jason Statham párosával forgó Hobbs & Shaw 2.

Hirdetés

Erről a tervről már tudunk egy ideje, ám a franchise-ban nemcsak főszereplőként, hanem producerként is érdekelt Vin Diesel felfedte, hogy megbízta az írócsapatot egy újabb F&F spin-off szkriptjének fejlesztésével, mely a Charlize Theron által megformált kiberterroristát állítaná a középpontba.

Mivel részleteket sem ő, sem pedig az Oscar-díjas színésznő nem osztott meg a nyilvánossággal, csak találgatni tudunk, hogy miről szólhat majd Cipher önálló története. Eredetsztori ugyanúgy elképzelhető, mint a feloldozás keresése, amennyiben vele is az Dieselék szándéka, mint az eredetileg antagonistaként bemutatott Shaw fivérekkel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ameddig nyomtatják a pénzt a Halálos iramban filmek, amíg egy hétvégén 40 ezer honfitársunk ül be a moziba, hogy kikapcsolja az agyát (és milliók világszerte), addig Dieselék ki fogják szolgálni a közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)