Hirdetés

Jonathan Majors Vasemberrel akar összecsapni a Bosszúállók 5-ben

|

Kang megformálója azt akarja, hogy Robert Downey Jr. visszatérjen az MCU-ba.

Hirdetés

A Loki sorozat, a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában alkotások egyaránt ízelítőt adtak nekünk abból, hogy mi minden megvalósítható azáltal, hogy behozzák a multiverzumokat az MCU-ba, a hamarosan mozikba kerülő A Hangya és a Darázs: Kvantumánia pedig csak még tovább bővíti a lehetőségek így is szinte végtelen tárházát. 

Scott Lang következő történetének Kevin Feige szerint nagyon fontos lesz szerepe lesz, többek között azért, mert ebben mutatkozik be igazán a Jonathan Majors által életre keltett Kang, a hódító, akinek egyik változatát a Loki szériában már láthattuk. Kang ugyanis az MCU következő főgonosza lesz, akinek tevékenykedései a két új Bosszúállók filmben (a 2025-ös A Kang-dinasztiában és a 2026-os Titkos háborúban) érnek majd be. Ezekben pedig szó szerint bármi megtörténhet majd. 

Hirdetés

A Marvel Studios bárkit behozhat egy cameóra, legyen az Chris Evans Fáklyaként, Patrick Stewart Charles Xavierként vagy éppen Tom Cruise Tony Starkként. Persze ezek az ötletek egyelőre csak a rajongók kívánságlistáján szerepelnek, de bőven van bármelyikre esély. Jonathan Majors azonban a Lifehacker Australiának nyilatkozva elmondta, hogy ő kit látna a Bosszúállók 5-ben szívesen: 

"Ez olyan, mint egy Robert Downey Jr. nap, csak úgy beugrik [a fejembe]. Tudom, hogy ő OG. Úgy értem, ő az egyik eredeti [Bosszúállók tag]. Nagy rajongója vagyok, mint színésznek. Szerintem amit a Vasemberrel tett, az egy ajándék volt a kultúra számára. Szívesen lennék vele szemben a vásznon, hogy lássam, mennyire passzol egymáshoz a filozófiánk színészileg és karakterügyileg."

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia eseményei hatalmas hatással lehetnek az MCU többi részére nézve, beleértve a következő két Bosszúállók filmet is, Majors reményei szerint pedig ez magában foglalhatja Vasember visszatérését is (elvégre a multiverzumoknak hála bármi lehetséges).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A színész szerint nagyon érdekes lenne látni, ahogy a két karakter összejön és megvitatják a dolgokat.

Február 16-tól a hazai mozikban is látható lesz az új Hangya film, ti beültök majd rá?

A kiemelt kép nem hivatalos anyag, az Agt Design munkája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)