Hirdetés

Jonathan Majorst két filmből és egy reklámkampányból is kidobták

|

Nem csak az ügynökségei szakítottak meg vele minden kapcsolatot.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy Jonathan Majorsszel szerződést bontott ügynöksége, már nem az Entertainment 360 ügyfele, valamint kiadta az útját a PR menedzsmentjét ellátó Lede Company is. Ezzel párhuzamosan azonban minden belsősnek mondott forrás arról írt, hogy a Marvel Studios nem fog kihátrálni a színész mögül, továbbra is ő marad Kang az MCU-ban.

A legfrissebb hírek szerint viszont úgy tűnik, hogy nem a filmipar összes szereplője osztja a Marvel optimizmusát az egész botránnyal kapcsolatban - korábban ugyebár Majorst letartóztatták családon belüli erőszak vádja miatt, de komoly jelek mutatnak az ártatlanságára. Ennek ellenére most két készülő filmből is kidobták a színészt, és egy reklámkampányt is kukáztak, amiben szerepelt volna.

Hirdetés

Deadline információi szerint Jonathan Majors kikerült a Texas Rangers baseballcsapat tervezett reklámkampányából, ezen felül pedig kidobták őt a The Man in My Basement című filmből és egye egyelőre még cím nélküli életrajzi moziból is - utóbbi Otis Redding blues énekesről fog szólni.

Nyilván nem lehetünk teljes mértékben biztosak Majors ártatlanságában vagy bűnösségében, és erről nem is az utca emberének, hanem az illetékes hatóságoknak kell majd döntenie. De egyelőre világosan látszik, hogy a filmstúdiók és a reklámcégek meghozták a saját döntésüket a színész munkásságával kapcsolatban. A Marvel kivételt képez, kérdés persze, hogy meddig.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)