Hirdetés

Jonny Quest film - a producer szerint az Indiana Jones hangulatát idézi majd

|

Lassan elkészül a Jonny Quest moziadaptációjának forgatókönyve, Robert Rodriguezék filmje pedig annak ellenére, hogy a központi karakterek gyerekek, egyáltalán nem szeretne gyerekes hangvételű lenni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az eredeti rajzfilmsorozat csak egy évadot élt meg, és a kilencvenes években is csak két évre sikerült újjáéleszteni, a Jonny Quest elég sok rajongót szerzett, akik nem kis lelkesedéssel várják az élőszereplős remake-et. A film producere nyilatkozott nemrég a projekt állásáról, és egy-két izgalmas részlettel is szolgált.

Adrian Askarieh többek között elárulta, hogy Dan Mazeau eredeti forgatókönyvét jelenleg Terry Rossio és a rendező, Robert Rodriguez dolgozza át, és reményeik szerint szeptember elejére el is készülnek a végleges változattal. Megtudtuk azt is, hogy a film nem az újabb sorozat, hanem az eredeti, '60-as években megjelent Jonny Quest alapján készül majd, ami azt is jelenti, hogy a legtöbb karakter visszatér. Így Jonny és Hadji mellett ott lesz a címszereplő édesapja, Benton Quest is, ahogy Race Bannon, Bandit, és Jezebel Jade is feltűnik majd a vásznon.

A producer szerint egyébként azért, mert egy családi filmről van szó (a 13+-os besorolást célozzák majd meg), nem kell gyerekesnek is lennie a produkciónak, az akció-kaland műfajon belül inkább olyasmi hangulatra törekednek, amit egy Indiana Jones filmtől elvárnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)