Hirdetés

Jópofa magyar kisfilm készült bébi Yodáról

|

A The Mandalorian cuki karaktere ezúttal egy látványos rajongói alkotásban tűnt fel.

Hirdetés

A tavaly debütált The Mandalorian már önmagában is valódi csemege a Star Wars-rajongók számára, és elég sokat dobott a sorozat népszerűségén, hogy az egyik központi szereplője egy, a Yoda fajához tartozó 50 éves csecsemő volt. Az elmúlt hónapokban számos rajongói alkotás született a karakterről, aki a jelek szerint továbbra sem ment ki a divatból.

Hirdetés

Hamza Károly öt hónapon át dolgozott az alább látható kisfilmen, amit az idei Star Wars nap alkalmából készített el, és aminek bizony nem más a főszereplője, mint a még mindig óriási rajongótáborral rendelkező bébi Yoda. Az ügyesen összerakott videóban a kis zöld lény ezúttal egy fénykarddal játszadozik, amit értelemszerűen erősen ajánlott megnéznie minden rajongónak.

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)