Hirdetés

Josh Brolin nagyon szeretne Kábelként visszatérni, zaklatja is a Marvelt

|

A stúdió vezetői viszont nem nagyon veszik fel neki a telefont, úgyhogy egyelőre várnunk kell a folytatásra.

Hirdetés

Josh Brolin mindkét végén égette a szuperhősös gyertyát, hiszen miközben teljes mo-cap ruhában próbálta meg Thanosként elpusztítani az egész univerzumot, a Deadpool 2-ben Ryan Reynolds társa volt a bajban. Ez utóbbi szerephez pedig nagyon szívesen visszatérne.

Hirdetés

Seattle-ben egy Comic Conon kérdeztek rá a rajongók, hogy mi a helyzet az önálló Kábel mozival, amire a színész azt felelte:

Fogalmam sincs, hogy mi lesz a sorsa. Én igazából folyamatosan hívogatom őket, hogy "Hé, és mi lesz Kábellel?" Mármint tényleg, ezt úgy hidd el ahogy mondom. Próbálják kitalálni. Ez most már egy hatalmas világ, és hirtelen sokkal nagyobb lett. Úgyhogy ki tudja, bármi lehet.

A Marvel remélhetőleg kezd valamit a karakterrel, és ha nem is egy önálló filmben, de valamilyen formában viszont látjuk Brolint időutazó mutánsként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)