Hirdetés

Így nézne ki Josh Brolin, ha egyszerre játszaná el Thanost és Cable-t

|

Az Avengers: Infinity Warban Thanost, a Deadpool 2-ben pedig Cable-t alakító színészről természetesen elkészült a rajongói kép, ami összemossa a szerepeit.

Hirdetés

Josh Brolinnak bőven lesz dolga, mert amikor éppen nem egy hatalmas lila titánt játszik az Avengers: Infinity Warban, akkor a Deadpool 2-ben alakítja majd Cable-t. A színész egyszerre 2018 legjobban várt rossz- és jófiúja.

Hirdetés

BossLogic megpróbálta megfogni hősünket mindkét oldalról, így kapott Brolin egy félig fémes felsőtestet és egy meglehetősen hosszú, mind a 6 kővel díszített Infinity Gauntletet.

Legközelebb 2018-ban láthatjuk majd Brolint a vásznon, amikor az Avengers: Infinity War őrült titánját alakítja majd. Itthon április 26-án lesz a Marvel történelem talán legnagyobb dobása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)