Hirdetés

Joss Whedon egy Buffy remake-en dolgozik

|

Az eredeti Buffy a vámpírok réme még a mai napig rengeteg rajongóval rendelkezik, Whedon pedig most egy új generációnak szeretné elhozni a kultikus sorozatot.

Hirdetés

Joss Whedont a legtöbben ma már a grandiózus szuperhős filmekről ismerik, viszont anno a Buffy a vámpírok réme volt az a sorozat, amivel igazán beindult a karrierje. A sorozat a mai napig kultikusnak számít, Whedon pedig most valamilyen formában szeretne visszatérni ehhez az univerzumhoz.

Hirdetés

Whedon a 20th Century Fox stúdióval együtt munkálkodik a remake-en, aminek a forgatókönyvét az a Monica Owusu-Breen fogja írni, akivel korábban az Agents of S.H.I.E.L.D.-en is dolgoztak közösen. Ha minden igaz, akkor Buffy szerepét egy színes bőrű színésznő fogja megkapni, de egyelőre jelöltekről még nem tudni, az viszont biztos, hogy az eredeti sorozat mitológiájára fog majd építkezni a történet.

Bizonyára sokan ellenzik majd, hogy fekete színésznő veszi át Buffy szerepét, de valószínűleg jobb, ha előbb megvárjuk, hogy mi sül ki belőle és csak aztán ítélkezünk (elvégre Buffy esetében sosem volt olyan, hogy a bőrszínének jelentősége lett volna a történetben).

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)