Hirdetés

Jótékony célra ajánlja föl James McAvoy az Oscaron sokak által dedikált ingét

|

Az üveg sztárjának ingét valószínűleg ember nem teszi már mosógépbe a jövőben.

Hirdetés

Az Akadémia idén is kiosztotta az általuk legjobbnak ítélt filmeknek és alkotóknak járó Oscar-díjakat. A gálából idén valószínűleg nem csak az alkotók reputációja profitál, de egy jótékonységi szervezet is.

Hirdetés

James McAvoy, a Széttörve és az Üveg sztárja a legjobb hangkeverésért járó díjat adta át, ekkor azonban ingje még makulátlan volt. Nem sokkal később azonban a színész Instagramján megjelent egy kép, ahol a ruhadarab már visszafordíthatatlan "károkat" szenvedett.

Filctollforgató támadói között volt többek között Francis McDormand (aki tavaly kapot Oscart a Három óriásplakát Ebbing határában című filmben nyújtott alakításáért), Michael B. Jordan (Fekete Párduc) és Karamo Brown (Queer Eye) is.

A hírek szerint McAvoy az inget aukcióra bocsátja majd, az ebből befolyó összeget pedig jótékonysági célra ajánlja föl.

Nektek van bárki által aláírt cuccotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)