Hirdetés

Jövő tavasszal állnak össze újra a Jóbarátok sztárjai

|

A sorozat egyik főszereplőjét alakító színésznek hála megtudtuk, hogy nagyjából mikor kezdődik meg az újraegyesülés forgatása.

Hirdetés

Azt már elég régóta tudjuk, hogy az HBO jóvoltából összejöhet a Jóbarátok sorozat főszereplőinek újraegyesülése, és elvileg már idén megkezdődtek volna a forgatások, de sajnos közbeszólt a koronavírus-járvány. Ám nemrég érkezett egy jó hír, amiről a Chandler Binget alakító Matthew Perry számolt be a Twitter-oldalán, és a leírtak alapján úgy tűnik, hogy nemsokára ismét sínre kerül a projekt.

Hirdetés

A színész ugyanis arról írt a közösségi oldalon, hogy az összejövetel forgatása már a jövő év márciusának elején kezdetét veheti, legalábbis a jelek szerint ez a terv.

Remélhetőleg 2021 tavaszán már tényleg megkezdődhetnek a munkálatok, de sajnos az is elképzelhető, hogy a járványhelyzet miatt további halasztásra lesz majd szükség, aminek valószínűleg nagyon nem örülnének az újraegyesülést váró rajongók. A különkiadást egyébként a tervek szerint ugyanott forgatják majd, ahol az eredeti széria számos jelenetét is felvették, így nem csak a színészek fognak ismét visszatérni a képernyőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)