Hirdetés

Jövőre csúszott a Star Wars: The High Republic

|

Idén már biztosan nem ismerhetjük meg a Star Wars univerzumának egy teljesen új fejezetét, a High Republic korszakot.

Hirdetés

A The High Republic egy olyan korszakot ölel fel a Star Wars franchise-on belül, amely kétszáz évvel játszódik a kronológia szerinti első Star Wars film, azaz a Baljós árnyak előtt egy olyan korban, amikor nagyjából béke honol a Galaktikus Közátsaságban, a jedik pedig egyfajta rendfenntartó szerepet töltenek be a határvidékeken. Válogatott alkotók gondoskodnak róla, hogy vadonatúj regényekkel és képregényekkel bővüljön a hivatalos kánon, de inkább olvassátok el Csirke The High Republic ismertetőjét és karakterbemutatóját, ha kíváncsiak vagytok az összes részletre (sőt, egy összefoglaló videó is segít képbe kerülni). 

Hirdetés

A Lucasfilm eredeti tervei szerint már idén megérkeztek volna az első The High Republic tartalmak, azonban a koronavírus-járvány az ő számításaikat is keresztülhúzta, így a hivatalos bejelentés szerint mindhárom korábban bejelentett projekt átköltözött 2021-re.

Öröm az ürömben, hogy már az új év elején megkapjuk őket: a Light of the Jedi alcímű Charles Soule regényre és a Justina Ireland által jegyzett A Test of Courage nevezetű kötetre 2021. január 5-ig kell várniuk az érdeklődőknek, míg a young-adult kategóriát megcélzó Into the Dark 2021. február 2-án érkezik meg Claudia Gray írásában. Ezek egyelőre csak az angol dátumok, a magyar kiadásokról még nem szolgálhatunk információkkal. 

A Marvel-féle képregénysorozatot és az IDW Publishing nevével fémjelzett The High Republic Adventures-t érintő változásokat csak egy későbbi időpontban fogják bejelenteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)