Hirdetés

Jövőre jön az új Predator-film, és a címét is tudjuk már

|

Némi hivatalos információnak hála okosabbak lettünk a projektet illetően.

Hirdetés

A 2018-as Predator - A ragadozó nem lett kiemelkedő alkotás, így talán nem is meglepő, hogy a franchise következő darabja nem kapcsolódik Shane Black filmjéhez.

Habár érkeztek korábban új infók a következő Predator-film kapcsán, de sok részlet még így is homályos volt, ám a Disney Plus Day-nek hála eltűnt néhány kérdőjel.

Hirdetés

Hivatalossá vált például, hogy Prey lesz a Predator univerzumában játszódó előzményfilm címe, és egy őslakos nő, Naru áll majd a kaland középpontjában. Az Amber Midthunder által játszott karakter egy képzett harcos, aki elszántan védelmezi a törzsét egy fejlett, és nem mellesleg földönkívüli vadásszal szemben.

A filmet egyébként Dan Trachtenberg rendezi, és 300 évvel repíti vissza a nézőket a Komancs Nemzet világába, tehát nem érdemes hangosan ropogó géppuskákra és gránátokra számítani. Ez talán nem is akkora probléma, hiszen így valószínűleg még érdekesebb lesz Naru és a predator összecsapása.

A Prey valamikor 2022 nyarán debütál, ráadásul nem a mozikban, hanem a Hulu (USA) és a Star (a többi ország) streamplatformok kínálatában. Várjátok már?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)