Hirdetés

Jövőre kezdik forgatni az Avatar 2-t és 3-mat

|

Igaznak bizonyultak a korábbi híresztelések, James Cameron valóban egyszerre szeretné forgatni az Avatar folytatásait, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

James Cameron olyat vitt véghez a 2009-es Avatar elkészítésével, amit sok rendező megirigyelhetne. Divatba hozta a 3D-t (bár azóta az elmúlt), kitalált egy saját univerzumot, megalkotta minden idők legnagyobb bevételét produkáló filmjét. Nem csoda, hogy érkeznek a folytatások, amelyekről új információkat tett közzé Zoe Saldana, a Neytirit alakító színésznő.

Korábban azt nyilatkozta Cameron, hogy a folytatások egyik fontos újításaként alámerülhetünk majd Pandora víz alatti világába is, amivel rendesen meggyűlik a bajuk technikai szempontból, de szerinte minden fáradtságot megér a végeredmény. A CineStar információi alapján most az Avatar egyik főszereplője, Zoe Saldana beszélt a folytatásokról és elárulta, hogy a második és harmadik fejezetet valószínűleg egyszerre kezdik forgatni, várhatóan 2014 elején. Saldana az epizódok közötti hosszú időintervallummal magyarázta a döntés okát, hiszen mire elkészítenék az Avatar 2-t, majd nekiállnának az Avatar 3 munkáinak, ő már 40-50 éves lenne, és hát a forgatással járó nagy felhajtást is bőven elég egyszer végigcsinálni.

A színésznő megerősítette azt is, hogy a folytatásokban Neytiri és Jake történetét követhetjük majd, így Sam Worthington és ő biztosan visszatérnek, de a többiekről nem tud nyilatkozni. James Cameron 2015-re tervezte az Avatar 2 3D-s premierjét, míg a harmadik részt egy évvel később tűzhetik műsorra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)