Hirdetés

Jövőre már készülhet az Éhezők Viadala előzményfilm

|

Tavaly jelent meg a könyv, amely a trilógia előzményeként szolgál, a Lionsgate pedig már jövőre szeretné leforgatni a filmadaptációt.

Hirdetés

Az Éhezők Viadala az előző évtized egyik legnépszerűbb könyvsorozata volt, amelynek hatására egy egész divathullám indult útjára a kortárs irodalomban és sorban jelentek meg azok a könyvek, amelyekben tinédzserek mentik meg a poszt-apokaliptikus jövőt.

A harmadik kötet ugyan kereken lezárta a történetet, de a könyvek és a filmek sikerét elnézve várható volt, hogy ezzel még nincs vége és tavaly meg is jelent a Snow elnök fiatalkorát feldolgozó előzmény, az Énekesmadarak és kígyók balladája.

Hirdetés

A korábbi filmekért is felelős Lionsgate már a könyv megjelenése előtt is tervezte, hogy elkészíti az adaptációt, viszont nemrég a befektetőknek elárulták, hogy a terveik szerint jövőre már el is kezdhetik a forgatást, ha pedig minden jól halad, akkor a végleges film pedig 2023 végén, vagy 2024 elején akár mozikba is kerülhet.

Az előzményfilmet ugyanaz a Francis Lawrence fogja rendezni, aki a második és harmadik kötet adaptációit is jegyzi, szóval akiknek tetszett az eddigi filmek stílusa, az valószínűleg a következő alkotással is jól fog szórakozni.

Ti mennyire várjátok? Szerettétek az előző könyveket és filmeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)