Hirdetés

Jövőre összecsap Floyd Mayweather és Logan Paul

|

A youtuber újra ringbe lép, ezúttal egy veretlen bokszlegenda ellen.

Hirdetés

Logan Paul azzal próbálja kompenzálni erősen megkérdőjelezhető tetteit, hogy néha megvereti magát. 2018-ban kétszer is kiállt KSI ellen, egyszer döntetlennel, egyszer az ő vereségével zárult a mérkőzés, és ha másra nem is, arra jó volt, hogy minden fél rengeteget kaszált: a nézők mind a 21 ezer helyszíni jegyet megvásárolták, jegyeladásokból nagyjából több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeg folyt be, és online is 1,05 millióan nézték a fizetős közvetítést (illetve 1,2 millióan az illegális streameket, de ez mellékes). 1,3 millióan váltottak jegyet a közvetítésre, ezzel a KSI vs Logan Paul mérkőzés lett minden idők legnépszerűbb amatőr bokszmérkőzése.

Hirdetés

2021. február 20-án Paul a veretlen bokszbajnokkal, Floyd Mayweatherrel néz majd szembe, miután hetekig szócsatáztak online. A youtuber úgy véli, simán lenyomja majd az ex-sportolót, mivel állítása szerint magasabb, nehezebb, fiatalabb, illetve "kétszer olyan éhes és tízszer olyan okos".

Szakértők nyilván ennek ellenkezőjét gondolják. Mayweather nagyon könnyen elintézhetné Pault, de mivel valójában ez inkább a pénzről szól, valószínűleg show-t fognak csinálni, és vár néhány menetet, mielőtt a földre küldené.

A meccset a Fanmio fogja közvetíteni, az első egymillió jegyvásárló 24,99 dolláros áron fizethet be, utána 39,99 dollárra emelkedik az ár, majd december 29-én 59,99-re, és végül február 11-én 69,99-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)