Hirdetés

Jövőre rekordszámú Marvel film kerül a mozikba

|

A Marvel Studios és a Sony Pictures is ráfekszik 2023-ban a képregénykarakterekre.

Hirdetés

A Marvel-rajongók korábban sem panaszkodhattak arra, hogy kevés alkalmuk van a kedvenceikre jegyet vásárolni, hiszen minden évben legalább kettő-három alkotást bemutatott vagy a Marvel Studios, vagy az akkor még nem a Disney-hez tartozó 20th Century Fox vagy a Sony Pictures.

Az eddigi csúcstartó a 2018-as év volt, amikor becsücsülhettünk a Fekete Párducra, a Bosszúállók: Végtelen háborúra, a Hangya és a Darázsra, a Deadpool 2-re, a Venomra és a Pókember: Irány a Pókverzum!-ra is. Ha minden a terv szerint alakul és semmit sem tolnak el, akkor 2023 még erre a mennyiségre is rálicitálhat. 

Hirdetés

A jövő év Marvel-karakterekben gazdag lesz, összesen hét bemutatóra számíthatunk. A felhozatalt a Sony egyik Pókember spin-offja, az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével és J.C. Chandor (Határok mentén) rendezésében készülő Kraven, a vadász nyitja 2023. január 13-án amit egy hónappal később, február 17-én a Hangya és a Darázs folytatása követ. A Quantumania alcímre keresztelt filmben természetesen visszatér Paul Rudd és Evangeline Lilly is, azonban a projekt leglényegesebb eleme az időutazó karakter, Kang (Jonathan Majors) beemelése, aki meghatározó figura lehet a Marvel Filmes Univerzum következő fázisában.

2023. május 5-én az A galaxis őrzői 3-ban utoljára láthatjuk majd a jelenlegi formációt és James Gunnt a rendezői székben, de a szomorkodásunk csak 2023. június 2-ig fog tartani, amikor is bemutatják a Sony gyöngyszemének, a Pókember: Irány a Pókverzum! kétrészes folytatásának első felét. A Spider-Man: Across the Spider-Verse újfent parádés látványt és sztorit ígér temérdek ismerős és még ismeretlen arccal, mint például az Oscar Isaac által megszólaltatott Pókember 2099. A Sony július 7-ét is befoglalta a naptárban, akkor egy újabb élőszereplős Pókember mellékszálat kaphatunk, ezúttal Madame Webre koncentrálva, aki a pletykák szerint hasonló szerepet tölthet be, mint Doctor Strange. Annyi bizonyos, hogy Dakota Johnson folytat tárgyalást a címszerepre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A maradék két premierdátum Kevin Feige-éké: 2023. július 28-án a Marvel Kapitány folytatása jön The Marvels, avagy Marvelek címmel, amelyben Brie Larson mellett felbukkan a hamarosan a Disney+-on saját sorozatót kapó Ms. Marvel (Iman Vellani) és a WandaVízió sorozatban szupererőre szert tevő Monica Rambeau (Teyonah Parris) is. A képletből persze nem hiányozhat Samuel L. Jackson sem. Végül 2023. november 13-ra egy még cím nélküli Marvel-produktum van betárazva, amely a spekulációk szerint a Mahershala Ali nevével fémjelzett Penge lehet, de nincs kizárva az sem, hogy az új Fantasztikus Négyes film vagy egy még be sem jelentett projekt jelenik meg akkor. 

  • 2023. január 13. - Kraven, a vadász
  • 2023. február 17. - A Hangya és a Darázs: Qvantumania
  • 2023. május 5. - A galaxis őrzői 3. 
  • 2023. június 2. - Spider-Man: Across the Spider-Verse
  • 2023. július 7. - Madame Web
  • 2023. július 28. - Marvelek
  • 2023. november 13. - Cím nélküli Marvel-film
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)