Hirdetés

Megvan, mikor debütál a J.R.R. Tolkien életéről szóló film

|

Tavasszal érkezik meg A Gyűrűk Ura alkotójáról készült mozi, amelyben elég alaposan megismerhetjük a legendás írót.

Hirdetés

Valószínűleg még azok is ismerik J.R.R. Tolkien nevét, akik ritkán fognak könyvet a kezükbe, hiszen az angol író egy zseniálisan összerakott, sokak által kedvelt fantasy világot alkotott meg, ami alapján sokféle alkotás készült már az elmúlt években. Hamarosan pedig kicsit jobban is megismerhetjük a szerzőt egy új filmnek köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy már csak néhány hónapot kell várnunk a Tolkien életét bemutató mozira. A The Wrap ugyanis azt írja, hogy az életrajzi film május 10-én debütál majd, és megtudhatjuk belőle, hogy például mi inspirálta az írót A Gyűrűk Ura megalkotásához, illetve a személyes életéről is megtudhatunk majd ezt-azt.

Egyébként több ismert színészt is láthatunk majd a filmben, így Nicholas Hoult mellett feltűnik többek között Lily Collins, Derek Jacobi, illetve Genevieve O'Reilly is.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)