Hirdetés

Jude Law jelentette be az új Legendás állatok - Dumbledore titkai előzetest

|

Rövidesen ismét trailerrel jelentkezik a J. K. Rowling varázsvilágát kibővítő Legendás állatok - Dumbledore titkai.

Hirdetés

Igazi megváltás volt a Legendás állatok és megfigyelésük, hiszen sok év után újra a varázsvilágban találhatták magukat a nézők, aminek a romantikáját az sem csorbította, hogy kezdetben nem sok köze volt a Harry Potter filmek történetéhez az új szériának. Most, hogy már látótávolságban van a harmadik felvonás, Jude Law hozott remek híreket, aki a J. K. Rowling által megálmodott univerzum valaha volt egyik leghatalmasabb mágusát, Albus Dumbledore-t alakítja a Legendás állatok és megfigyelésükben.

Hirdetés

Két nap múlva, azaz február 24-én végre új előzetest kap a film, amiben Albus Dumbledore első nagy kihívásával néz szembe, miközben Gellert Grindelwald (akit Johnny Depp helyett Mads Mikkelsen alakít majd) épp hatalomra próbál törni, részben a muglik eltiprásával.

Jude Law a közösségtől kér segítséget, hogy a legjobb idézeteikkel, cosplay képeikkel vagy bármivel, ami Dumbledore-hoz köthető, segítsenek felállítani a legendás varázsló első seregét. Ha esetleg még nem láttátok a korábbi előzetest, alább magyar szinkronnal megnézhetitek:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Legendás állatok - Dumbledore titkait április 15-től vetítik a mozik, abban pedig biztosak lehettek, hogy mi is alaposan körbejárjuk majd egy kritikában, milyen lett a harmadik Harry Potter előzményfilm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)