Hirdetés

Buldózer is csatlakozik a Bosszúállókhoz

|

A megállíthatatlan harcosokból álló csapat hamarosan új tagot kap, akit tényleg lehetetlen feltartóztatni.

Hirdetés

Tavaly májusban indult a Marvel Comics Savage Avengers című sorozata, amiben egy egészen fura fazonokból álló csapat jött össze. A Bosszúállók ezen felállásában ugyanis Rozsomák, Elektra, Megtorló, Voodoo Testvér és Venom dolgoznak együtt. Az alapvetően is extrémnek mondható formáció Conan, a barbár képében kapott egy új vendégjátékost is azért, hogy együttes erővel legyőzhessék a gonosz varázslót, Kulan Gathot, aki egyébként egy sárkányt is hozott magával Asgardból.

Hirdetés

A fentiekből már gondolom sejtitek, hogy ez bizony nem egy a klasszikus Avengers képregénysorozat. No, a kiadó még tovább tudja kavarni ezt az alapvetően is izgalmas mixet: a Marvel nemrég bejelentette, hogy a Savage Avengers 14. számában két újabb tag is beköszön, méghozzá Buldózer és Fekete Lovag. Az előbbi szereplő tűnik érdekes választásnak, de ne feledjük, hogy a kuglifejű szuper gonosz mostanában nem is gonoszkodik annyira (a House of X történetszál során a világ összes mutánsa egyesült egy új nemzetté, ezt követően pedig már az olyan ikonikus gonosztevők is az X-Men sorait és a jófiúk táborát erősítik, mint Apokalipszis vagy épp Mister Sinister), sőt hamarosan egy saját képregény sorozatot is kap. A egyébként Marvel azt is elárulta, hogy ennek második számában a Megállíthatatlan Buldózer szembenéz majd a Halhatatlan Hulkkal. Ez egy olyan meccs lesz, amiről nem akarunk lemaradni.

Addig azonban még érdemes lesz a most futó sztorira is figyelni, ugyanis közeledik a végjáték: Conan, már maga mellett tudhatja a Savage Avengers csapat tagjai mellett Doktor Srange és Fátum Doktor duóját,  Kolosszus kishúgát, vagyis Magiket, most pedig már Fekete Lovag és maga Buldózer is Kulan Gath és sárkánya ellen harcol. 

A Savage Avengers képregénysorozat 14. száma a jelenlegi tervek szerint 2020. június 3-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)