Hirdetés

Jumanji 2 - befutott az első kép

|

Az egyik színésznek köszönhetően már egy fotón is megnézhetjük azt az őrült társaságot, akik miatt érdemes lesz beülni a Jumanji 2-re.

Hirdetés

Kevin Hart tegnap tette közzé Instagramon a forgatás első napján készült fotót, amin a sztori 4 központi karakere látható.

A pózokból, szerelésekből és grimaszokból arra következtethetünk, hogy a film cseppet sem akarja majd komolyan venni saját magát, és hát nehéz is lenne, hiszen a Jack Black - Kevin Hart párostól azért poénokat vár az ember.

Azt már korábban is megerősítették, hogy a Jumanji 2 nem reboot, lesz, hanem az első rész történetét viszik tovább valahogy, és emléket állítanak majd Robin Williams karakterének.

A Jumanji 2 valamikor 2017-ben kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)