Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Jumanji folytatása

|

Dwayne "The Rock" Johnson és társai másodszorra is letarolják majd a bevételi toplistákat.

Hirdetés

Noha a Jumanji: Vár a dzsungelnek nem sok köze volt elődjéhez, csodák csodájára így is egy szórakoztató filmet hozott ki belőle, pedig ki sem néztük volna ezt a teljesítményt a Szexvideót és a Rossz tanárt jegyző Jake Kasdanból. Az új Jumanji elképesztő siker lett, így nem csoda, hogy a kiadó már februárban a következő részről beszélt. 

Hirdetés

Most a Sony Pictures vezetője, Tom Rothman  a CinemaConon hivatalosan is megerősítette, hogy a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása 2019 karácsonyán fog a mozikba kerülni, ráadásul Dwayne Johnson visszatérése is garantált. A többiekről (Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan) nem esett szó. A forgatókönyvön jelenleg is dolgozik az előzőt is összehozó Scott Rosenberg-Jeff Pinkner páros, míg a rendezői székbe valószínűleg vissza fog csücsülni Kasdan. 

2019 karácsonyán egyébként a Star Wars 9-cel kell majd megküzdenie a Szikláéknak, de a Sony elnöke korábban azt mondta, hogy nem félnek tőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)