Hirdetés

Jumanji: A következő szint - magyar felirattal robogott be az utolsó előzetes

|

Ebből az is kiderül, hogy mi lett Bethany sorsa.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a következő Jumanji mozira, hiszen A következő szint alcímmel érkező új rész 2019. december 12. érkezik meg hozzánk.

Hirdetés

Addig még persze hátravan egy kis idő, de a film mögött álló stúdió már most úgy gondolta, hogy ideje kiadni a Jumanji: A következő szint utolsó előzetesét (persze nagyobb összegben mernénk arra fogadni, hogy tévéreklámokból még érkezik addig bőven). A friss trailert magyar felirattal felturbózva nézhetitek meg. A folytatásban természetesen visszatér Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan is, hozzájuk pedig olyan sztárok csatlakoznak, mint Danny DeVito, vagy épp Danny Glover. És egy ló.

Ha szeretnétek még több feliratos előzetest, akkor iratkozzatok fel bátran a YouTube-csatornánkra is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)