Hirdetés

Megvan a Jumanji remake rendezője

|

Egyelőre korai lenne megmondani, mire számíthatunk az év végén a mozikba kerülő Jumanji remake-től, de a rendező személyétől nem nyugodtunk meg igazán.

Hirdetés

A Jumanji remake elkészítésére úgy tűnik, nem hagy rengeteg időt a Sony filmes ága, ugyanis annak ellenére, hogy 2016 karácsonyán már be is mutatják, még csak most sikerült megtalálni a mozi rendezőjét (bár a forgatókönyv munkálatait már régóta elkezdték). A direktor személye egyelőre nem győzött meg arról, hogy különösen érdemes lenne várni az újragondolt Jumanjit.

A friss bejelentés szerint ugyanis Jake Kasdanra (nem véletlen ismerős a név, Lawrence Kasdan fiáról van szó) esett a választás, akinek olyan nem éppen kiemelkedő filmeket köszönhetünk, mint a Rossz tanár, vagy a 2014-es Szexvideó című vígjáték. Tévés sorozatokban talán egy fokkal sikeresebb volt, például a viszonylag népszerű Új csaj indulásakor rendezett több részt, de ez persze egy teljesen más formátum.

Mit gondoltok, jól választott a stúdió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)