Hirdetés

Egy videojátékban játszódik az új Jumanji film

|

A készítők elárultak néhány részletet a készülő Jumanji remake kapcsán, és maradjunk annyiban, hogy egyelőre nem vagyunk oda meg vissza a dologtól.

Hirdetés

A Dwayne "The Rock" Johnson Instagramjára felkerülő képeken és vicces videókon kívül eddig nem sok részlet derült ki a filmről, nemrég azonban néhány rajongó már bepillantást nyerhetett moziba, ami elég nagyot csavar majd az eredeti koncepción.

A CinemaConra látogató rajongók a Sony paneljén belenézhettek a filmbe, itt derült ki, hogy a Robin Williams főszereplésével készült klasszikus alaphelyzetét alaposan újragondolták. A történet szerint néhány gimnazista talál egy régi konzolt, amin elindítják a Jumanji nevű játékot. Ezt követően bekerülnek az elátkozott gépbe és a dzsungelben találják magukat, ráadásul úgy, hogy a játékbeli avatarjaik formájában élnek tovább. Ez bizony nagyon más, mint amit eddig ismertünk.

Jack Black tehát valójában egy stréber kislány, az izomkolosszus Dwayne Johnson pedig egy geek srác. Hőseinknek tehát nem csak az életükre törő veszélyekkel kell szembenézniük, hanem új külsejükkel is meg kell barátkozniuk.

Én imádom Dwayne Johnsont és bármit hajlandó vagyok megnézni, amiben szerepel, de egy kicsit félek, hogy a decemberben debütáló filmet túltolják, és ezért durván nekik ugranak majd a felháborodott Jumanji rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)